dimecres, 2 d’abril del 2014

Jornades Republicanes a Barberà

L'assemblea local d'Esquerra Unida i Alternativa de Barberà ha preparat un seguit d'activitat per commemorar la proclamació de la 2ª República. En un moment en que els drets i serveis més bàsics estan sent retallats i desmantelats per les polítiques neolliberals, volem recordar i reivindicar el model de la segona republica, que abans de l'aixecament franquista, va aconseguir un nivells d'igualtat i avenç social que avui encara no s'han tornat a donar a l'estat espanyol.

Les activitats previstes comencen amb una paradeta amb materials informatius sobre la segona república, o també tothom podrà participar dient com vol que sigui la seva república, o comprar una bandera al preu d'un euro per penjar-la a casa el 14 d'abril. Ens trobareu els matins del dissabte 5 i diumenge 6 d'abril a la Plaça de la Vila.

Continuarem amb una exposició sobre la quotidianitat durant la República a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie, del 7 fins al 14 d'abril. En aquest mateix espai, el divendres 11 es farà una taula rodona sobre l'Alternativa Republicana en aquests temps de crisi social. Comptarem amb la participació d'Albert Escusa, de l'associació Ciutadans per la República, (que col·labora amb nosaltres en la realització d'aquestes jornades), i Joan Mena, diputat d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

Per acabar, animem a participar de la concentració republicana, convocada per Ciutadans per la República, que es farà el mateix 14 d'abril a la Pl. Sant Jaume de Barcelona.

Esperem que les jornades siguin del vostre interès i ens veiem a les diferents activitats!

Visca la República!