dilluns, 7 d’abril del 2014

Breu crónica de la paradeta republicana a Barberà

El passat cap de setmana, 5 i 6 d'abril, es van iniciar les jornades republicanes organitzades per EUiA de Barberà amb una exposició fotogràfica, un mural participatiu i una parada informativa i de venda de material republicà a la Plaça de l'Ajuntament.
Un bon nombre de ciutadans de Barberà van acudir ja sigui per admirar la exposició, rebre informació o adquirir accessoris i banderes republicanes, disposats a commemorar l'aniversari de la segona república penjant la tricolor al seu balcó.


 Val a destacar la quantitat de jovent que es va apropar demostrant així que l'esperit republicà segueix actiu i esperonat ara més que mai, en aquest temps de descrèdit i esgotament del règim.
El mural participatiu tenia com a intenció promoure el debat republicà entre els ciutadans de Barberà, i encara que no van ser molts els que es van animar a escriure la seva opinió, el bon ambient i la normalitat amb que s'afrontà aquest tema propicià la formació espontània d'alguns grups de persones que coneixent-se anteriorment o no, debatien i opinaven sobre la qüestió.

Per últim, des de Esquerra Unida i Alternativa Barberà del Vallés, no podem més que agrair a tots els ciutadans que van participar d'aquesta activitat, i convidar-los a que segueixin acudint als events restants de les jornades republicanes.
La exposició podrà visitar-se del 8 al 14 d'abril a la sala Salvador Allende de la biblioteca Esteve Paluzie.
El 11 d'abril tindrem una taula rodona titulada “L'alternativa republicana”, amb la participació d'Albert Escusa de Ciutadans per la República, i del Diputat d’EUiA al Parlament Joan Mena.

I el 14 d'abril, totes les tricolors al balcó i ens veiem a les 18 a la Plaça St.Jaume en Barcelona.