dissabte, 18 de gener del 2014

ICV-EUiA de Barberà presenta la moció de la PAH per sancionar els bancs amb pisos buits

Recollint la proposta feta des de la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca (PAH), el grup municipal d'ICV-EUiA de Barberà del Vallés ha presentat, pel proper ple municipal del 29 de gener, una moció en la que es demana que s'imposin sancions als bancs i caixes que tinguin pisos buits. A la moció també es demana que s'actualitzi el Pla Municipal d'Habitatge i es facin inspeccions per poder fer efectiva aquesta moció.

Durant els darrers dies, han estat diversos els ajuntaments catalans que han fet públic que posaran en marxa aquesta mesura. Des del grup municipal d'ICV-EUiA creiem que Barberà ha de sumar-se a aquesta iniciativa davant la situació d'emergència habitacional que viu la nostra població, i per la lluita constant que la PAH de Barberà esta fent en aquest sentit des de fa molts mesos.
Sembla que l'Ajuntament de Barberà està disposat a tirar endavant les sancions. Amb aquesta moció esperem posar les eines necessàries per fer efectiva aquesta voluntat.


ICV-EUiA ha registrat aquesta moció, amb altres dues més, dintre del termini per poder presentar-la, però oferirà a la PAH i als altres grups i espais polítics municipals, poden defensar-la conjuntament al ple municipal del 29 de gener.

A continuació us deixem el text de la moció presentada.