dilluns, 18 de febrer del 2013

Xerrada sobre la unitat de les esquerres: És possible una Syriza Catalana? 1 de març amb Nuet


EUiA de Barberà proposa una xerrada-debat pel proper divendres 1 de març, a les 19h. En aquest acte, que tindrà lloc a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, es vol obrir el debat sobre la necessitat i la viabilitat d'un projecte que aglutini les diferents opcions, forces i moviments que busquen un canvi del sistema capitalista.

Són molts els interrogants que s'obren entorn aquesta proposta, i per contribuir a donar-hi resposta ens acompanyarà novament en Joan Josep Nuet, coordinador general d'EUiA i diputat al Congres. Nuet ens explicarà el cas de la coalició d'esquerres Syriza (que l'any passat va estar a punt de guanyar les eleccions a Grècia) i també la proposta que va sorgir de la 6à Assemblea Nacional d'EUiA d'impulsar un nou espai d'esquerres a Catalunya. Una aposta que es va veure aturada en part per les darreres eleccions a la Generalitat de Catalunya).
Ara, un cop passades les eleccions, amb el nou parlament en marxa, en el mateix context de brutals i constants atacs als drets socials de la majoria de la població, i enmig d'una forta dinàmica de mobilitzacions ciutadanes, és novament el moment d'atrevir-se a crear nous instruments que facin possible un escenari de canvi social real. Tan a nivell nacional com local.

Per animar el debat i facilitar la participació dels i les interessades, per aquest debat s'obrirà la possibilitat de que es puguin adreçar preguntes al ponent a traves de les xarxes socials. Per fer-ho, es podran escriure les preguntes al mur de la pagina de facebook d'EUiA de Barberà o al twitter @EUiAbdv, fent servir el hashtag #SyrizaBarberà.

Us esperem a tots i totes el divendres  a les 19h, 
a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie,
a Barberà del Vallès.