dijous, 11 d’octubre del 2012

Xerrada de Nuet sobre el dret a decidir (també sobre les retallades i els mercats), a Barberà



El proper dimecres 17 d'octubre tindrà lloc a Barberà l'acte "El dret a decidir des de l'esquerra" organitzat per EUiA del Vallès Occidental.
La xerrada debat comptarà amb la participació de Joan Josep Nuet, coordinador general d'EUiA, secretari general del PCC i diputat al Congrès per l'Esquerra Plural (IU, ICV-EUiA i CHA). 

A l'acte es parlarà sobre quin ha de ser el paper que ha de tenir l'esquerra transformadora, de la que la coalició ICV-EUiA forma part, en el debat que actualment esta tenint lloc a bona part de la societat catalana, entorn el sobiranisme, la independència, el federalisme i el dret a decidir.
Però anant més enllà, volem passar del dret a decidir, a decidir sobre els drets. Des d'EUiA sempre s'ha defensat el dret a l'autodeterminació dels pobles com a un dels elements fonamentals de la democràcia, però actualment també es reclama que aquest dret a decidir s'apliqui sobre el model social que tenim com a poble. Dret a decidir sobre les retallades que ens afecten, i dret a decidir sobre els mercats que tutelen la economia i limiten les nostres vides. De tot això ens parlarà Joan Josep Nuet, emmarcant el debat en el context de les properes eleccions a la Generalitat de Catalunya, convocades pel proper 25 de novembre. A més de l'exposició del diputat d'esquerres, també es deixarà un temps pel debat i l'intercanvi d'opinions sobre l'objecte de la xerrada.

Us esperem a tots i totes el dimecres, a les 20h, a la Sala Celler de la Torre d'en Gorgs, a Barberà del Vallès (a 5 minuts de l'estació de la Renfe de Barberà)